Märk dina kläder med märkpenna från ZIG

När barnen ska till dagis i dag är det nästintill ett måste att märka kläder för att de inte ska förväxlas och komma bort. Med en märkpenna kan du snabbt och lätt skriva barnens namn i tröjor, byxor, mössor och så vidare. På så sätt blir det lättare för både dig, barnen och fröknarna att veta vilka kläder som tillhör vem.

Här hos oss på Namnlappsbutiken kan du köpa denna variant från tillverkaren ZIG. Denna penna är till för kläder och övriga textilier som du kan tänkas vilja märka med namn, telefonnummer eller liknande. Det är alltid smart att märka kläder ordentligt – särskilt barnens om de går på dagis eller till skolan varje dag och det är lätt att de råkar ta varandras plagg då dagen är slut. Och det är inte så roligt när man har lagt ner pengar på att köpa nya kläder till barnen om de hamnar på villovägar på en gång.

Fördelar med en märkpenna

Just denna modell från ZIG har flera fördelar. För det första är den prisvärd! Sedan har man lagt ner en hel del tid på att skapa en penna avsedd för just märkning och skrift på textilier. Detta betyder att du kan skriva på plaggen utan att behöva oroa dig för att texten ska smetas ut eller bli otydlig.

Bläcket i pennan är hållbart och slitstarkt så att du kan tvätta plaggen om och om igen utan att texten försvinner. Dessutom är opaciteten väldigt hög i bläcket varpå det blir en täthet i svärtan då du skriver som också bidrar till dess tydlighet.

En smart investering

En märkpenna är helt enkelt en väldigt smart investering om du har barn och vill ha koll på deras kläder. Det går snabbt och lätt att skriva upp namn och telefonnummer i kläderna som sedan håller under flera tvättar. Skulle nu kläderna trots allt hamna hos en kompis kommer föräldrarna att se vems plagg det är i tvätten så att det kan återlämnas till den rättmätige ägaren!

Med andra ord är detta ett billigt sätt att märka kläder så att de landar i rätt väska hem från skola eller dagis. Särskilt med tanke på hur dyrt det skulle bli i längden om barnen slarvar bort sina ägodelar då de inte sällan har betydligt viktigare saker att tänka på så som att busa, att hoppa i vattenpölar, bygga sandslott eller snögubbar och så vidare.

Tvättäkta13472827-origpic-085faf.jpg_0_0_100_100_300_34_80