Namnetiketter i tyg

Vid olika tillfällen är det himla skönt och trevligt med namnetiketter! För vem har inte kommit till en konferens, tillställning eller liknande med många nya och främmande ansikten? Det blir plötsligt väldigt många namn att memorera på olika personer och det är klart att det kan kännas lite pinsamt att fråga flera gånger om vad en person heter. Med snygga etiketter blir det däremot mycket enklare att hålla koll för alla inblandade!

Här på Namnlappsbutiken erbjuder vi olika varianter för olika evenemang och tillfällen. Vi erbjuder även tygetiketter för den som önskar det – det mesta går att lösa efter era önskemål. Våra namnetiketter trycks i flera olika format och skulle det vara så att du inte hittar något som faller dig helt i smaken är du varmt välkommen att kontakta oss så att vi kan skräddarsy en modell för dina behov. Dock gäller detta erbjudande enbart företag på grund av att det krävs en större beställning för specialgjorda etiketter.

För barnen

Namnlappar passar så klart också bra för dig som har barn och vill beställa privat! De kläder och saker som barnen har med sig till dagis eller till skolan behöver inte sällan märkas på något sätt för att de inte ska komma på villovägar. För det är trots allt inte så roligt att köpa nya kläder som försvinner kort därpå. Med namnetiketter blir det lite lättare att hålla koll både för barnen och dig själv.

Skapa din personliga design och beställ via hemsidan. Vi erbjuder fri frakt och tar inte heller någon avgift för fakturor. Så om du har barn som du vet med dig har en tendens att tänka på lekar, bus, pyssel och naturen runt omkring i stället för vilka kläder som är deras eller vilken leksak eller bok de hade med sig kan etiketter komma väldigt väl till pass!

Kika gärna på utbudet i övrigt för att se om det finns något som kan komma till nytta hemma hos dig. Varför inte ladda upp med tygetiketter inför skolstarten då det är mycket på gång och saker och ting lätt får ”egna fötter”. Med namn på plagg och prylar blir det enklare att reda ut vad som tillhör vem.

Smarta namnlappar som är självhäftande på tyg och kläder kan som sagt behövas vid flera olika tillfällen. Och oavsett varför du eller ni behöver märka ut med namn är vår förhoppning att ni ska kunna hitta det ni söker via vår nätbutik.