Namnband

Att använda namnband för att märka barnens kläder är ett smart sätt för att barnen själva ska kunna känna igen sina kläder på dagis och i skolan liksom det blir lättare för fröknar och annan skolpersonal att återlämna en kvarglömd tröja eller liknande. För det är ju så lätt att barnen har tankarna på något helt annat och när de kommer hem har de inte fått med sig allting som de borde.

Hos oss på Namnlappsbutiken kan du köpa vävda namnband till bra priser som du själv designar med barnens namn och eventuellt dina kontaktuppgifter också. Då blir det ännu lättar för borttappade plagg att hamna rätt igen.

Banden kommer i olika färger och du kan skräddarsy hur du vill att just dina ska se ut. Det är enkelt att fästa ett namnband i plagget och det håller under lång tid så att du kan tvätta barnens kläder utan att vara orolig för att texten ska bli otydlig eller försvinna.

För i och med att det inte sällan händer att barnen har på sig likadana kläder på dagis och i skolan så är det också lätt hänt att de råkar ta fel med sig hem och då kanske storleken är fel eller så är det ena plagget nyare än det andra. Man vill helt enkelt ha lite koll på barnens kläder. Med en tydlig märkning är det lätt att uppmärksamma om det är rätt plagg som har kommit hem till tvättkorgen eller ej.

Din egen design

Men det är inte bara barnens plagg du kan använda våra vävda namnband till. Om du har som hobby att sy och designa egna kläder är det här ett ypperligt sätt att märka dina kreationer professionellt för att visa vem det är som ligger bakom dem. Det blir liksom pricken över i:et helt enkelt!

Du kan beställa band efter dina önskemål oavsett om det är till dina barn eller till dina egna skapelser. Om du har några eventuella frågor eller funderingar kring banden kan du kontakta oss via e-post så hjälper vi dig!

Ett annat alternativ som vi också erbjuder i sortimentet i stället för namnband är påstrykbara namnlappar som du också får designa själv. Dessa stryker du snabbt och lätt på plaggen så att de är märkta med barnens namn och kontaktuppgifter.