ID armband till barn

Att fästa ett ID-armband runt sitt barns handled kan tyckas vara lite ”för mycket” men faktum är att det är ett väldigt enkelt och billigt sätt att öka tryggheten då ni är iväg någonstans. På ett ID-band skriver man barnets namn samt telefonnummer till föräldrarna. På så sätt är det lättare för barnen att komma i kontant med dig som förälder om de råkar komma bort på till exempel ett köpcenter, nöjesfält eller liknande där det vistas mycket människor på en gång.

Tänk dig själv vilken panik som skulle uppstå om du plötsligt inser att du inte längre kan se din son eller dotter i närheten. Plötsligt blir det lite enklare och mer betryggande att leta då du vet att ditt barn faktiskt har ett synligt ID-armband som visar vart man ska ringa när barnen kommer till någon form av informationsdisk eller om personalen tar hand om barnet.

Slitstarka med smart lås

Här på Namnlappsbutiken finns ett brett utbud med olika ID-band som är av slitstark kvalitet varpå du kan använda banden flera gånger om tack vare ett smart och patenterat lås. Våra armband kommer från tillverkaren Infoband och för att de ska bli roligare för barnen att bära pryds banden av olika roliga och gulliga motiv. Det finns allt från bilar till prinsesskronor, krokodiler och blommor. De är dessutom tåliga mot vatten – något som kan komma väl till pass på sol- och badsemestern.

Eftersom vi värnar om barnens hälsa har vi valt att ta in våra ID-armband från Infoband Innovations AB som utesluter ämnet Bisfenol A i sina produkter. Oavsett vilket band du väljer kan du alltså räkna med en hälsosam produkt som du har glädje av under lång tid.

I och med att det är ditt eller dina barn som ska ha på sig ett ID-band kan det vara smart att låta honom eller henne vara med och välja vilken design han eller hon allra helst vill ha. Då blir det förhoppningsvis lite lättare att få ett medgörligt barn då armbandet väl ska användas! Har du några eventuella frågor kring våra produkter är du alltid välkommen att ringa oss eller skicka e-post så hjälper vi dig.

Så nästa gång det är dags för ett efterlängtat besök på ett tivoli eller en djurpark eller en semester – se till att armbanden ligger packade till barnen i väskan. Det blir en trygghet för både er föräldrar och för barnen själva.